Spring til indhold

Sektorrådgiver til den danske ambassade i Tyrkiet

06.01.2021  14:37

Som sektorrådgiver skal du bidrage til at sikre, at myndighedssamarbejdet mellem Energistyrelsen i Danmark og de tyrkiske myndigheder, inden for fjernvarme og vindenergi til formål at fremme den grønne omstilling i landet, omsættes til konkrete aktiviteter, der kan udvikle de to spor. Udgangspunktet er den danske energimodel og de rammevilkår, som er med til at sikre den grønne omstilling i Danmark, men tilpasset lokale forhold i Tyrkiet. Med solid erfaring inden for myndighedsarbejde, projektledelse og som dygtig netværksskaber bidrager du til styrkelsen af de bilaterale relationer og synliggørelsen af danske teknologier i Tyrkiet.


Du har en relevant akademisk uddannelse og erfaring fra arbejde inden for den danske energisektor og energimodel, samt et solidt og bredt kendskab til regulatoriske rammebetingelser for energisektoren i Danmark. Erfaringer fra arbejde inden for en politisk ledet organisation / offentlig forvaltning samt viden om politiske forhold, nationalt og globalt er en forudsætning. Du taler og skriver engelsk og dansk på forhandlingsniveau.

Læs mere i den uddybende jobprofil her: 

https://recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=954245bd-f420-4f19-8a53-be0ff651e4f5&cid=5001


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansættelsesvilkår: Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og vedkommende faglige organisation. Du bliver ansat som specialkonsulent med mulighed for kvalifikationstillæg. Det er en forudsætning for ansættelse, at du bliver sikkerhedsgodkendt.

Ansøgning: Ansøgningsfristen er tirsdag den 19. januar 2021 kl. 12.00. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Mercuri Urval deltager i processen ved at facilitere rekrutteringsprocessen generelt, gennemføre personlighedstest og testinterviews med de udvalgte kandidater og deltage i det endelige interview.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset per­sonlig baggrund, til at søge stillingen.

 

Om os

Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.Seneste nyt

    Se alle